Het belangrijkste doel van een website is tevreden bezoekers creëren.

Responsive design

mobile browsing

Onderzoek  van Morgan Stanley toont aan dat sinds 2013 meer mensen op het internet surfen met mobiele apparaten, dan dat zij hiervoor desktop computers gebruiken. Je website zal dan ook bekeken worden op beeldschermen van allerlei verschillende formaten. Met speciale code wordt de website daarom automatisch aangepast aan het gebruikte scherm formaat. Dit zal zorgen voor een optimale ervaring voor je bezoekers, op elk apparaat. Deze aanpak wordt ook wel responsive design genoemd.

Bekijk onze website maar eens op een mobiele telefoon en ervaar zelf het verschil

Door dergelijke technieken in te zetten hoeft er tevens geen losse mobiele site ontwikkeld te worden. Dit bespaart in de kosten en zorgt er voor dat slechts één website onderhouden hoeft te worden.

Tevens adviseert Google nadrukkelijk het gebruik van responsive design. Zij melden dat hiermee de kans het grootst is dat een website hoog in de zoekresultaten naar voren zal komen.

Lees meer over Responsive Design of Bekijk de infographic

Professionele vormgeving

BELS oud en nieuw

De bezoekers van je website besluiten in slechts een paar seconden of deze voor hen interessant is of niet. Uit onderzoek blijkt tevens dat bijna 50% van de bezoekers aan een website de vormgeving als één van de belangrijkste onderdelen daarvan zien. Hierom besteden wij ruime aandacht aan alle grafische aspecten van een website. Je kunt hierbij onder andere denken aan:

 • Passende typografie - zorgvuldig uitgezocht per website
 • Valide broncode - voor een goede weergave op alle moderne browsers
 • Hoge kwaliteit afbeeldingen - die passen bij de vormgeving
 • Intuïtieve indeling - om te zorgen dat bezoekers direct hun weg vinden

Hoog in Google

Google Analytics

Meer dan 90% van de Nederlanders brengt zijn of haar eerste bezoek aan een website via een zoekmachine. Hoog staan in Google voor relevante trefwoorden is hierom belangrijker dan ooit. Wij zullen daarom de website zo opzetten dat deze optimaal toegankelijk is voor zowel bezoekers als zoekmachines. Dit alles gebeurt uiteraard volledig in lijn met de richtlijnen zoals opgesteld door Google.

Hoewel technische optimalisatie van een website de basis vormt voor een goede zoekmachine optimalisatie strategie, houdt het daar niet op.

Andere aspecten zoals inkomende links van relevante websites zijn namelijk ook van groot belang voor het verkrijgen van hoge posities in Google. Hierom zullen wij ook advies geven over methoden die ingezet kunnen worden om deze links te verkrijgen. Denk hierbij aan het opzetten van een blog of het publiceren van een serie video's over de werkzaamheden van je bedrijf.

De website beheren

Joomla administrator

Alle websites die wij afleveren worden gebouwd op een open source platform. Aan dergelijke platformen zijn geen licentiekosten verbonden. Doordat er een wereldwijd team van vrijwilligers aan deze software werkt, worden er ook regelmatig nieuwe functionaliteiten toegevoegd en wordt de beveiliging continu verder verbeterd.

Het platform waarvan wij gebruik maken is het Content Management System (CMS) genaamd Joomla. Wij zijn zelf bijzonder ervaren met dit systeem, wat bijvoorbeeld blijkt uit het feit dat we er lezingen over houden op internationale congressen. Deze ervaring zal goed van pas komen bij de ontwikkeling van je website.

Met dit CMS kun je zelf eenvoudig je website beheren. Uiteraard is het (indien gewenst) ook mogelijk dat wij dit onderhoud voor je uitvoeren.

Communicatie & advies

Communicatie & advies

Wij houden van bedrijven die hun communicatie goed op orde hebben. Hierom zorgen wij ervoor dat dit bij ons ook het geval is. Zo zijn op onze site veelgestelde vragen te vinden en kan er over diverse onderwerpen informatie worden gevonden in onze kennisbank. Tevens zijn wij bereikbaar via diverse kanalen, waaronder de telefoon, email en Twitter.

Mocht je na het bekijken van onze website interesse hebben in een persoonlijk gesprek, dan horen we dit graag. Wij zullen binnen maximaal 24 uur reageren op een dergelijk verzoek. Tijdens dit gesprek kunnen we in een informele sfeer spreken over de eisen en wensen waaraan je website dient te voldoen.

Verder zijn wij ervaren in het geven van trainingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verdere uitleg over hoe de website beheerd kan worden met het CMS of een introductie in het gebruik van de statistieken software Google Analytics.

Werkwijze in beeld

Onze werkwijze

Onderstaande stappen geven een indruk van de werkwijze die gehanteerd wordt bij projecten:

 1. Er komt een offerte aanvraag of verzoek tot contact binnen
 2. De huidige website zal geanalyseerd worden (indien aanwezig)
 3. Een persoonlijk gesprek volgt waarin eisen en wensen besproken worden
 4. De offerte zal gepresenteerd worden (indien gewenst op locatie)
 5. Er worden diverse ontwerpvoorstellen toegestuurd of gepresenteerd
 6. Nu volgen er één of meer aanpassingsrondes van de voorstellen
 7. Na goedkeuring wordt er een afgeschermde proefwebsite opgezet
 8. Deze website zal gevuld worden met de teksten en afbeeldingen
 9. Na uitgebreid testen en goedkeuring wordt de website opgeleverd
 10. Onder het genot van een hapje en drankje wordt website live gezet

Wij werken met vaste prijzen per project. Normaal gesproken wordt het bedrag op de offerte dan ook tevens het bedrag op de factuur. Mochten de wensen gedurende het project significant veranderen, dan zal er duidelijk gecommuniceerd worden wat de invloed daarvan op de offerte gaat zijn. Geen verrassingen achteraf, fijn voor beide partijen!

elly van dintherElly van Dinther

Eigenaresse, MemoriamQuilts

 

Tweepixels heeft goed werk geleverd! Dit is mijn eerste website, en daarom wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Ze hebben mij stap voor stap door het proces geleid en een website gemaakt die goed bij mij past. Hierom zou ik Tweepixels dan ook zeker aanraden als je van plan bent een website te laten maken.

arjen keerArjen Keer

Eigenaar, Yacht & Interior Design

 

De mensen van Tweepixels hebben mijn ideeën voor de presentatie van mijn bedrijf op het web omgezet in een prachtig vormgegeven website die snel en eenvoudig werkt. De site geeft goed weer waar ik voor sta en mee bezig ben, Leuk dat ik op de home pagina mijn laatste nieuws kan plaatsen! Bedankt!