Omdat een webdesign bureau zo goed is als de websites die zij aflevert.

Taste of Cinnamon

Taste of Cinnamon

Een levendige website vol met media. Door gebruik te maken van kleuren uit de natuur wordt een warme en huiselijke sfeer gecreëerd. Uiteraard is de website geoptimaliseerd voor alle scherm resoluties.

Geen saai en zakelijk ontwerp, maar een gezellige uitstraling, die past bij onze muziek.

Naast aankomende optreden en nieuws zijn er op de website ook vele foto's en video's te vinden. Ook een formulier waarop de band te boeken ontbreekt natuurlijk niet op deze website.

Renée LepoutreRenée Lepoutre

Singer/Songwriter, Taste of Cinnamon

 

Theo en Robin begrepen uitstekend wat ik wilde met de site! Geen saai en zakelijk ontwerp, maar een gezellige uitstraling, die past bij onze muziek. Bedankt voor het meedenken!

Mimoods Knits

Mimoods Knits

Een responsive website ontworpen door Hoofd & Schouders. Door de professionele foto's te combineren met diverse kleuren, lijnen en lettertypen hebben wij een website neergezet die zich kan meten met die van prominente modemerken.

In een ontzettende korte tijd zo'n fantastisch product neer weten te zetten is een prestatie van formaat.

Tevens hebben we voor deze website een speciale methode ontwikkeld om de foto's uit de collectie vergroot te kunnen bekijken, terwijl ook de omringende foto's nog als kleine afbeeldingen worden getoond.

andreas tabakAndreas Tabak

Eigenaar, Mimoods Knits

 

Wetende dat het design, technische wensenlijst en deadline een redelijke uitdaging waren, hebben Robin en Theo onze verwachtingen overtroffen. In een ontzettende korte tijd zo'n fantastisch product neer weten te zetten is een prestatie van formaat. Dankzij de slimme techniek kan de site en de vormgeving makkelijk worden aangepast zodat het ten alle tijden bij de sfeer van onze collecties kan aansluiten. Hulde aan de heren!

Middin / Senions

Middin

Deze twee uitgebreide zuster-websites Middin en Senions, zijn beiden opgebouwd volgens de responsive design principes. Middels de gebruikte foto's waarop cliënten zijn afgebeeld en het relatief grote lettertype hebben wij toegankelijke websites gecreëerd met een professionele uitstraling.

Ze doen wat ze beloven en alles binnen de planning. Een aanrader dus.

Op de website kan informatie over de organisatie gevonden worden. Ook is het mogelijk om vanuit het aanbod een locatie te vinden waarop zorg wordt aangeboden. Verder is op deze responsive website een formulier aanwezig waarmee donaties geworven kunnen worden.

Bekijk afbeelding before & after

jan de roodeJan de Roode

Communicatieadviseur, Middin

 

Van de eerste brainstorm tot aan de daadwerkelijke oplevering was het prettig samenwerken met de mensen van Tweepixels. Ze doen wat ze beloven en alles binnen de planning. Een aanrader dus.

Satislife

Satislife

Met behulp van energieke kleuren en levendige foto's hebben wij voor Gaby een website neergezet die uitnodigt tot actie. Op de site kunnen bezoekers niet alleen informatie vinden over het bedrijf Satislife en een gezondere levensstijl in het algemeen, maar bijvoorbeeld ook specifieke recepten bekijken.

Ze doen wat ze beloven en alles binnen de planning. Een aanrader dus.

Tevens hebben wij gezorgd dat de vormgeving van de webshop (die ondergebracht is bij 123webshop.nl) in lijn staat met de nieuwe website. Ten slotte is de website uiteraard geoptimaliseerd voor de zoekmachines en hebben wij advies gegeven over hoe deze posities in de zoekmachines door Gaby zelf nog verbeterd kunnen worden in de toekomst.

Bekijk afbeelding before & after

gaby reppelGaby Reppel

Eigenaresse, Satislife

 

Ik ben echt erg tevreden met Tweepixels. Tijdens de brainstormsessie had ik al het gevoel dat ik precies begrepen werd. De uitwerking, zowel inhoudelijk als vormtechnisch, was helemaal super. Ik heb nu een website waar ik helemaal achter sta met dank aan jullie. Tweepixels denkt mee, de werkwijze is helder en het resultaat is top. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Chris Bos

Chris Bos

Deze website werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze partner Hoofd & Schouders. Door te spelen met diverse lettertypes en kleuren hebben wij een website ontwikkeld die goed past bij Chris.

Prima nazorg bovendien. Megapixels!

Gezien er op de website sprake is van een tweedeling in doelgroep (zakelijke klanten voor de teksten en kinderen voor de boeken) diende wij hier bij het ontwikkelen van de website ook rekening mee te houden. Verder is er naast een nieuws sectie waar Chris zelf teksten op kan plaatsen ook de mogelijkheid direct via de website contact met Chris op te nemen.

Bekijk afbeelding before & after

chris bosChris Bos

schrijver/redacteur, chrisbos.nl

 

Het lijkt weinig: twee pixels. In de praktijk valt dat enorm mee. Een daadkrachtig duo, met aansprekende ideeën die ze nog kunnen uitvoeren ook. Het nieuwe jasje van mijn website hebben ze snel en vakkundig in elkaar gezet. Prima nazorg bovendien. Megapixels!

Kimman Process Solutions

Kimman Process Solutions

Met contactpersoon Erik Verloop werd tijdens persoonlijke afspraken en doelgerichte emails besproken dat de website een professionele uitstraling diende te hebben. Deze uitstraling mocht niet onder doen aan de bekende namen als Shell en Exxon waarvoor KPS werkzaamheden verricht.

De website is modern, zakelijk en meertalig, precies zoals wij dat graag wilden.

Gezien het bedrijf zelf gebruikmaakt van vernieuwende technieken, bestond er het verlangen ook in de website gebruik te maken van nieuwe webdesign technieken. Ten slotte zorgde de internationale markt waarin KPS werkzaam is dat een meertalige website (Nederlands, Engels en Duits) een must was.

Bekijk afbeelding before & after

erik verloopErik Verloop

PR & Communicatie, Kimman Process Solutions

 

Door goede communicatie en persoonlijk contact met Tweepixels beschikken wij nu over een uitstekende website. De website is modern, zakelijk en meertalig, precies zoals wij dat graag wilden. Uitstekend werk geleverd!

Eerder werk

Valkenburg Trainingen
Valkenburg trainingen
Belgium Eye Laser Society
Belgium Eye Laser Society
Overhage
Overhage
BHV Brandweer
BHV Brandweer
Canon van de Tijdschriften
Canon van de Tijdschriften
Africa Journalist
Africa Journalist