label

Joomla! cursussen

Op een efficiënte manier leren van Joomla!-experts.

Ons cursus-aanbod

intro image
Websites bouwen met Joomla!

Je leert hoe je zelf Joomla! installeert en instelt. Door de Joomla! Administrator op de juiste wijze te gebruiken, kun je zijn nieuwe websites effectief te structureren. Naast een workflow die wij in de praktijk hebben bewezen bij tientallen websites, zullen wij je ook tools laten zien die het bouwen van een website makkelijker en sneller maken.

Bekijk deze cursus

intro image
Joomla! Websites Onderhouden

We leren je hoe je zonder externe hulp een bestaande Joomla! website kunt bijhouden. Zo kun je na afloop van de training zelf updates uitvoeren en backups kunnen maken. Ook ben je in staat om nieuwe pagina's toe te voegen, en bestaande pagina's professioneel te bewerken. Op deze manier houd je de website veilig en zorg je dat deze hoger kan komen in Google.

Bekijk deze cursus

intro image
Joomla! SEO

Leer hoe je een Joomla! website optimaliseert voor zoekmachines. Je krijgt tips en advies over de juiste instellingen, en hoe je onderzoek kunt doen naar geschikte trefwoorden. Uiteraard komen ook het verkrijgen van meer links en sociale likes aan bod. Tevens leggen we in detail uit hoe je jouw website zo snel mogelijk kunt laten inladen voor de bezoekers.

Bekijk deze cursus

label

De trainers

Theo van der Zee

Theo van der Zee

Opleiding: Psychologie (Master of Science)
Specialisatie: Joomla! SEO
Theo leert mensen graag beter over dingen na te denken. Het is dan ook niet raar dat hij zich op de universiteit heeft verdiept in het geven van cursussen. Tevens houdt hij zich al jaren bezig met alle ontwikkelingen omtrent zoekmachines en Joomla. Deze combinatie zorgt ervoor dat hij dan ook bij uitstek geschikt is om mensen in een korte tijd op een gestuctureerde manier te leren hoe Joomla websites geoptimaliseerd kunnen worden voor zoekmachines. Naast zakelijke activiteiten gerelateerd aan ondernemen, zoekmachines en webdesign houdt hij zich graag bezig met poolbiljarten en reizen.

Robin Poort

Robin Poort

Opleiding: Grafische vormgeving
Specialisatie: Joomla! sites bouwen en onderhouden
Robin houdt van efficiënte en elegante oplossingen voor problemen. Zijn diepgaande kennis van webdesign en zijn interesse in gebruikersvriendelijkheid helpen hem hier dagelijks bij. Verder bezit hij een ruime ervaring in het bouwen en onderhouden van Joomla websites in alle soorten en maten. Om deze reden is hij dan ook een uitstekende kandidaat om jou te helpen een krachtige en goed te onderhouden Joomla website op te zetten. Het bouwen en stijlen van websites is echter niet het enige wat hij graag doet, zo speelt hij namelijk ook basgitaar en houdt hij van sporten.

label

Neem contact met ons op

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. De gegevens die je invult zullen alleen gebruikt worden om te reageren op je bericht.

Vul alle velden in

Je naam
Vul je naam in

Telefoonnummer
Vul je telefoonnummer in

E-mail adres
Vul je e-mail adres in

Bericht
Vul hier je vraag of opmerking in

Anti-spam beveiliging
Anti-spam beveiliging
Tekens onleesbaar?Ongeldige invoer

label

Contactgegevens

Donatilaan 8
3721 TE Bilthoven

K.v.K. 32120424